Minőség / Megbízhatóság / Kényelem

KeltaHome - Rólunk mondták

Ügyfeleink személyes tapasztalatai munkánkról, hozzáállásunkról, együttműködésünkről.

***     Ügyfeleink visszajelzései az együttműködéseinkről     ***

 

Miután felraktam a lakás hirdetést a netre, nagyon sok ingatlanos megkeresés érkezett. Valami véletlen folytán, egy megérzésre hallgatva Gergőre esett a választásom, vele kötöttem szerződést, aminek utólag is nagyon örülök. Látszott, hogy időt és energiát fordít arra, hogy minél több érdeklődőt hozzon. Nyugodt szívvel odaadhattam neki a kulcsot is, így önállóan tudta szervezni a érdeklődőket. Természetesen mindenről értesített, folyamatosan adott visszajelzést, de mindent megszervezett helyettem. A szerződéskötésnél is úgy éreztem, hogy képviselik az én érdekeimet, ami kifejezetten jól esett. Egészen a lakás átadásáig számíthat az ember a segítségre, amit más irodáknál korábban nem tapasztaltam. Ha legközelebb lakást veszek vagy adok el, akkor is őket fogom megkeresni.

Anikó

 

***

 

Nagyon hálás vagyok, hogy 30 év elteltével újra rádtaláltam. Mivel Németországban élek, a segitséged nélkül nem boldogultam volna. Nagyon kellemes és professzionális volt az együttműködés. Arról nem beszélve, hogy az ingatlanomat rekord idő alatt (két hét) értékesítetted! Nagyon köszönöm, hogy mindent levettél a vállamról, pedig sok minden nem a te feladatod lett volna és szinte éjjel-nappal elérhető voltal számomra.
Szandi

 

***

 

Először is nagyon szépen köszönöm a munkádat. Tudod ez az "üzlet nem jött volna létre nélküled". :) De komolyra véve a szót, nagyon meg voltam elégedve a gyors, precíz munkáddal. Mindig nagyon kedves voltál, még akkor is, ha néha sokáig fárasztottalak a kérdéseimmel. Összességében nagyon elégedett vagyok a munkáddal, a kedvességeddel és a profi hozzáállásoddal. Csak ajánlani tudlak mindenkinek, ami már meg is történt.:) Mégegyszer nagyon köszönök mindent!

Gaby

 

***

 

Rendkívül Profi, magas-színvonalú szolgáltatásban részesültünk az irodától. Nem csak érdeklődőket hozott az eladó ingatlanunkra, hanem teljeskörűen átvállalta a bemutatást, kommunikációt és az adminisztrációt. Maximálisan elégedett vagyok a nyújtott szolgáltatással. 

 

Zoltán

 

***

 

Korrekt, precíz, profi munkát végeztél. Köszi mindent!

Dávid

 

***

 

Egyetemista lányomnak szerettem volna Budapesten egy lakást vásárolni. Gondoltam, mi sem egyszerűbb, hiszen hirdetések garmadával találkozunk a neten, csak kiválasztom, ami tetszik... ...egy hónap múlva is csak addig jutottam, hogy nézegettem a képeket, telefonok sorozata, volt lakás, ami már évek óta nem is aktuális.

 

Egy hirdetés alkalmával találtam rá Kelemen úrra. Már az első beszélgetés után megnyugtató érzés lett úrrá rajtam. Ahogy válaszolt, őszintén tájékoztatott az ingatlannal kapcsolatban. Miután elmeséltem neki, milyen igények szerint szeretnék választani, megígérte segít megtalálni a megfelelőt. Letettem a telefont, arra gondoltam, vagy Ő, vagy senki, mert eddig egy ingatlanos sem hívott vissza. Tamás minden lehetőséget elém rakott, mindenre válaszolt, egyeztetett, helyszinekre elvitt, s olykor kirohantam könnyes szemmel, amikor melléfogtam egy lakás megitélésében fotó alapján, Ő lelket öntött belém. Mindig tudta, hogy segítsen jó döntést hozni. S meg is lett! Az első megtekintésre megtetszett amit ajánlott. Az adásvétel lebonyolításában teljesen rábíztam magam, mert körültekintően járt el, minden részletre ügyelve, hogy semmi esetre ne kerüljek hátrányba, s minden rendben legyen. Jelen volt az átadásnál, a bankban, sosem hagyott kétségek között. Miután elköszöntünk, készségesen válaszolt kérdéseimre, bármilyen ügyintézésben. Hálás vagyok, hogy rátaláltam!

Ágnes

 

***

 

Thank you for your hard work, we can really own thishouse, thank you very much, I am very happy with your positive performance inthis transaction, because you know that I am a Chinese, the language is notvery good, You can patiently help me communicate with me, indicating that youare a very good and very good sales person, and I am grateful for your efforts!You are responsible for your work, have patience with your customers, and I am veryhappy to meet you! If I don’t understand anything in the future, I need to askyou for your help. I wish you a smooth job!

Lili

 

***

 

Ezúton szeretnénk férjemmel együtt megköszönni, a nagyon profi felkészülésed, együttmükődésed és mindenek felett az emberi hozzáállásod. Mindenre választ kaptunk és folyamatosan tájékoztattál minden lépésről, szem előtt tartva a vevő és az ügyfél érdekeit is és lelkiismeretesen végezted munkádat, holott elég sok minden nem a te dolgod lett volna, de mindent megtettél annak érdekében, hogy elégedettek legyünk. Mindenkinek nyugodt szívvel merünk ajánlani. Köszönet mindenért.

Emese és Szabolcs

 

***

 

Egy jó és szimpatikus embert ismertem meg benned. Köszönöm és köszönjük a segítségedet, nagyon elégedett voltam és voltunk. Köszönöm szépen!

László

 

***

 

Több ingatlanossal működtem együtt hónapokon keresztül egy dömösi ingatlan eladása kapcsán. Nagyon elkeseredetté váltam, amikor fél év elteltével sem történt érdemben semmi. Ekkor akadt meg a szemem Kelemen Tamás hirdetésén a Facebookon és még aznap felvettem vele a kapcsolatot. Rövid időn belül tudtunk a helyszínen találkozni és nagyon alapos és mindenre kiterjedő felmérés után elkészített egy profi hirdetést, mely eredményeként a házat 2 héten belül sikerült eladnunk. Végig pontos tájékoztatást kaptam az ügy állásáról az első pillanattól az utolsóig. A maximálisan elégedett ügyfelek közé tartozom, és mindenkinek csak ajánlani tudom Tamást!

Edina

 

***

 

Az iroda és Ön mint a képviselője, korrekt módon járt el vevői szemszögből.

Minden információt megkaptam, és Ön valóban szívügyének tekintette az üzlet lebonyolítását.

Köszönöm, további sok sikert kívánok!

Levente

 

***

 

Ezer éve nem tudtam eladni a telkemet, mikor Önt ajánlották nekem. Berobbant az életembe, mint egy energiabomba.

Az első beszélgetésünk 2 órás volt, minden részletet tudni akart. Ezután azonnal a terepre ment és tájékozódott. Mivel ezzel a telekkel több probléma is volt, Ön elment a kerületi önkormányzathoz, a csatornázási művekhez tájékoztatást kért a NAV-tól, beszélt a szomszédokkal. Minden problémára választ keresett és talált.

Ilyen szorgalmas, agilis ingatlanossal még nem találkoztam, pedig ismertem vagy egy tucatot. Az első pillanatban éreztem, hogy el fogja adni a telket. Hihetetlen energiát fektet bele a munkájába. Pár hét alatt talált vevőt és ma eladta az ingatlant. Köszönöm a szorgalmát, az őszinte lelkesedését.

Ön is és munkatársa is remek emberek. Jó kedvvel, hittel, biztos tudással dolgoznak. Azonnal bizalmam volt Önökhöz és erre maximálisan rászolgáltak. További sikeres, örömteli munkát kívánok! Ezt a lenyűgöző lelkesedésüket sose veszítsék el.

Minden jót és köszi! Ajánlani fogom Önöket ismerőseimnek jó szívvel.

Krisztina

  

***

 

Úgy gondolom, hogy az adás-vétel során köztünk kialakult személyes kapcsolatról sok mindent elmond, hogy nem a távolságtartó Kelemen Úr, vagy egyéb megszólítás helyett a keresztnevén szólítom.

Nagyon kellemes tapasztalatom volt, az irodával és Önnel is személyesen.

Az a szakmai alázat, türelem és intelligencia, ahogy Ön kezelte a nem kevés problémát rejtő ügyet, az példáértékű.

Mint könyvelőnek nekünk is van ingatlanközvetítő ügyfelünk, és rajta keresztül adtam el illetve vettem ingatlant, de nem tapasztaltam azt az empátiát, kedvességet és türelmet amit Tamás tanúsított az ügylet során.

Maximálisan elégedett vagyok az iroda szolgáltatásával, és a továbbiakban nagyon szívesen fogom ajánlani ismerőseim körében.

Külön köszönöm Tamás kedvességét, udvariasságát és főleg a türelmét.

Erzsike

 

***

 

Röviden, tömören annyit tudok mondani, hogy köszönöm a munkáját!

Abszolút elégedett vagyok! Kedves, precíz segítőkész emberként ismertem meg.

Gyorsan, pontosan teljesítette az Önre bízott feladatot!

További sok sikert kívánok Önnek e területen!

Ajánlani fogom Önt, és az irodát!

Ildikó

 

***

 

Nagyon köszönjük a segítséget! Önnek köszönhetően hamar sikerült értékesíteni a házat. Nagyon Örültünk, hogy az ügyvédi rész is nagyon hamar lezajlott. Köszönjük a segítséget és a figyelmet, amit szentelt ránk. Nagyon jó volt, hogy Ön bármikor a segítségünkre volt, bármilyen kérdéssel és bármikor fordultunk Önhöz. Fontos még megemlítenem a precizitást, ami egy ilyen jelentős feladatnál, mint lakás vásárlás, eladás elengedhetetlen."

Györgyi

 

***

  

"Szeretnénk köszönetet mondani Irodájuk munkájáért, és kifejezni hálánkat Kelemen Tamásnak, aki erején felül azon volt, hogy ingatlan ügyletünk a határidőnk lejárta előtt megoldódjon. Bármikor, bármilyen kérdésünkkel kapcsolatban elérhető volt, és készséges lelkiismeretességgel maximálisan korrekt válaszokat és valódi megoldásokat talált problémáinkra. Családunk végig úgy érezte, hogy a hiteles és megnyugtató profizmuson túl munkaköri kötelezettségein felül, valódi törődéssel és elkötelezetten őszinte emberi jó szándék vezérelte figyelemmel és elhivatottsággal kezelte ügyintézésünk minden mozzanatát. Az összetett hivatalos intézkedésektől, a szakmai team és egyéb résztvevők figyelmes összehangolásán, korrekt szakmai tanácsokon át a magánemberi segítségnyújtásig kereste a megoldást minden felmerülő problémánkra.

Sorsdöntő volt számunkra, hogy kezelte az ügyünket, és csak ajánlani tudom személyét minden érintett számára!" 

Judit