Minőség / Megbízhatóság / Kényelem

City Pearl

Budapest, IX. kerület, Aszódi utcai ltp.
Azonosító: 199803_kh
Átadás ideje: 2023.12.-
Projekt Leírás

Tökéletes otthon egy modern élethez! Ismerje meg a 9. kerület új arcát!


1872-ben csodálatos ceremóniával adták át ezt a patinás területet, ahol a mai napig fennmaradt a híres Víztorony és a korszak építészetét tükröző empire stílusú bálterem.
A City Pearl központjában lévő épületeket az eredeti építészeti megoldások megőrzésével állítottuk helyre. A Víztorony és a bálterem mellett olyan különlegességekkel is találkozhat, mint a művészi alkotások a bejáratnál. Itt belépve a dicsőséget szimbolizáló bronz bika szobrok fogadják a hazaérkezőket. Minden egyes belépéskor a látvány le fogja Önt nyűgözni. A City Pearl olyan otthont biztosít, amely a terület történelmi örökségére építve ad értéket mindennapjainak.

A City Pearl a hazai ingatlanszektor fontos szereplőjeként lehetőséget ad egy fenntartható otthon teremtésére, és helyet biztosít a modern kultúrának is. Foglalja le otthonát a City Pearlben, amelyet több éves tapasztalattal a hátunk mögött építünk Önnek!


City Pearl egy olyan otthont teremt, ahol kényelmes és tágas terekben élhetsz, úgy élhetsz a város központjában, hogy minden egy karnyújtásnyira van, és mégis a természethez közel lehetsz, hiszen itt minden zöldbe borul.

A tágas erkélyekről és teraszokról zöld közösségi terek látványa tárul elénk. Modern építészet jelenik meg történelmi háttérrel.

A lakások (1+0 – 4+1) minden egyes szeglete a kényelmet szem előtt tartva lett megtervezve. Egy gondtalan élet lehetősége lett megalkotva, ahol a modern ízlés és a történelem tökéletes harmóniában van.

A lakások mellett garázsok, tárolók szolgálják az itt élők kénelmét 
Lakások

Azonosító Típus Méret Szobák Erkély Emelet Ár Állapot
449_kh 1 99 m² 3 nincs emelet/ 91.43 M szabad
452_kh / 0 szabad
Lakások

Azonosító Típus Méret Szobák Erkély Emelet Ár Állapot
449_kh 1 99 m² 3 nincs emelet/ 91.43 M szabad
452_kh Array/ 0 szabad
KAPCSOLAT
Értékesítő iroda
KeltaHome Ingatlaniroda
Kapcsolattartó
Kelemen Tamás Zoltán
Telefon
06-30-261-
Email
kelemen.tamas@
Az időpont kérés naptár ikonja
IDŐPONTOT KÉREK
A visszahívás kérés telefon ikonja egy azt körbe ölelő nyíllal
VISSZAHÍVÁST KÉREK
HTML
PDF
Műszaki rajz
MŰSZAKI LEÍRÁS