Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege panellakás
Belső terület 46 m²
Építési állapot használt
Szobák száma 2 szoba
Parkolás nincs
Emelet 7.
Komfort összkomfort
Fűtés távfűtés
Ingatlan állapot kívül: jó
belül: felújítandó
Épült kb. 1980
Szobák elhelyezkedése egybenyílóak
Épület szintje 8
Energetika nincs
Lift van
Eladó a 13. kerületben, az Árpád-híd közelében, kiváló közlekedés mellett egy 7. emeleti, 46 m2-es, jól alakítható lakás.

A lakás nagyon frekventált helyen, rendkívül jó infrastruktúrájú környéken, egy jó állapotú házban található. A ház liftes, melynek a 7. emeletén helyezkedik el a lakás, tehát kényelmesen megközelíthető.
A lakásba lépve az előszobába jutunk, melyből balra a konyhába jutunk, mellette egy külön nyíló WC, míg szemben a nappali található.
A lakás jelenleg körbejárható. A nappaliból balra a kis szoba helyezkedik el, és az abból nyíló fürdőn keresztül eljuthatunk a konyhába. A konyhából van egy kis kamra helyiség is.
Kialakításánál fogva sokféleképpen átalakítható, akár nappali + 2 hálós lakássá is. Éppen ezért ajánlom magánfelhasználás céljából családoknak, akiknek fontos a jó közlekedés, vagy befektetőknek kiadásra!

Közlekedés/Környék:
A városrész közlekedési és városszerkezeti adottsága remek: az 1-es, a 17-es villamos, a 3-as metró, a Dunapart, és a Margitsziget is könnyen elérhető. Számos busz, volánbusz segíti a közlekedést, sőt a metró közelsége is nagyon kedvező lehetőséget biztosít, mely kapcsolatot tart a főváros bármely részével. A Duna-parti részen több hajóállomás is van.

Busz: 26-os, 32-es, 34-es, 106-os, 115-ös, 120-as, 901-es, 918-as, 937-es, 950-es, 950A
Volánbuszok
Metró: M3
Villamos: 1-es, 17-es

Műszaki:
Összközműves
Felújítandó

Irányár: 24,9 M Ft

Hívjon most és nézze meg akár még ma!

Ár

Irányár 24,9 M Ft

Érdeklődni

Iroda KeltaHome Ingatlaniroda
Név Kelemen Tamás Zoltán
Telefon +36 30 261 0 Mutasd
Email kelemen.tamas@ Mutasd