Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege családi ház
Belső terület 278 m²
Építési állapot használt
Építési mód rönk
Szobák száma 6 szoba
Telek terület 2635 m²
Parkolás van, nem meghatározott
Komfort összkomfort
Fűtés cirko
Ingatlan állapot kívül: jó
belül: jó
Épült 2010
Épület szintje földszintes
Közműállapot csatorna: bekötve
gáz: bekötve
villany: bekötve
víz: bekötve
Energetika nincs
Eladásra kínálunk Zsámbékon a Nyakas-hegyen fekvő 2635 nm-es telken lévő,3 szintes, 4 szoba + 2 nappali, hegyoldalba épült, rönk házat. A ház 2010-ben épült, minőségi alapanyagokból kívül és belül. A házhoz szorgalmi út vezet fel, amely három telken megy keresztül. A többi telek egymás mellett helyezkedik el, és szintén a ház tulajdonosáé, amely egyben megvásárolható. Ezek összes mérete 3375 nm. A tető kanadai zsindely. A kert is igényesen megtervezett.

A központi bejárat a középső szinten található, ahol egy 49,5 nm-es nappali, 12,7 nm dolgozószoba, és fürdőszoba kapott helyet. Az alsó szinten van a háztartási helyiség, melyben a fűtéshez szükséges kazán és gáztároló puffer található. Az étkező a konyhával 28,8 nm-es, teraszos. Innen lehet a kert hátsó részébe kijutni. A tetőtér összesen 139 nm, melyben három hálószoba, közlekedő és fürdőszoba található. A padlóburkoló járólap és a szobákban fa parketta. 3 terasszal rendelkezik a ház, 15 nm, 38 nm a főbejárat felőli, és 16 nm a felső szinten.
A telek hátsó részében egy kerti gépek tárolására, vagy műhelynek is kiváló kő és faépület található. A ház körüli kert szépen gondozott, a ház szobáiból, erkélyéről, teljes panoráma nyílik a Zsámbéki medencére, és a körülötte fekvő hegyekre. Kialakított parkolójában 8-10 gépkocsi fér el.

Műszaki:

Fűtés: cirkó gáztartályról megy, a melegvizet bojler szolgáltatja.
Csatorna: 2 aknás „Majoros féle” emésztő
Villany: 3 fázis is bent van,
A víz bevizsgált, iható fúrt kútból fogható, egy 1500 l-es tároló biztosítja a folyamatos készletet, innen hidrofor juttatja a felhasználási helyekre a vizet.
A szennyvíz kezelése zárt tárolóban történik, zúzó, daraboló berendezés könnyíti a tisztítást.
Egyéb/extrák: redőnyök, elektromos napellenző, zsalugáter, applikációval működtethető kamerarendszer, füstérzékelő, riasztó.

A ház kiváló otthona lehet akár több generációnak is, a hatalmas terek és a hangulata nyugalmat ad. Esetlen panziónak, vagy vendégháznak is kiadható, tehát üzleti lehetőségnek is kiváló lehet.
Azonnal költözhető, vagy kiadható.

Elhelyezkedése:

Budapesttől nyugatra 35 km-re, a Nyakas-hegy gerincének tövében, a Zsámbéki-medenceészaknyugati szélén fekszik, és annak névadó települése. Nagyjából a budapesti Margit-szigetközépső és északi területeivel pont megegyező földrajzi szélességen található, egy kicsit északabbra. Földrajzilag a Gerecse tájegység egyik nyúlványához tartozik.

Környező települések: Tök, Perbál, Páty, Herceghalom, Mány, Bicske, Szomor. Az M1-es autópályáról a 26-os kilométerénél van lehajtó Zsámbék felé, de elérhető az 1-es főút felől is.

Mivel a településen áthalad az 1-es főutat a 10-es főúttal összekötő 102-es út is, ezért a Pilis felől is jól megközelíthető. A 10-es főútról Piliscsabán és Pilisjászfaluban is le lehet térni Zsámbék irányában. Mindkét útvonalon Tinnye, Perbál és Tök településeket érintve érünk a településre, utóbbi a 102-es út, amely megy tovább Herceghalom, az M1-es autópálya és az 1-es főút felé.

Közút köti össze Budakeszivel illetve Budapesttel két irányban is: Budakeszi–Telki–Budajenő–Perbál–Tök–Zsámbék-, illetve Budakeszi–Páty–Zsámbék-útvonalon.
Szintén közúton közelíthető meg Bajnáról Szomoron keresztül, illetve Bicskéről Mány érintésével. Közvetlen buszjáratai a fővárossal: az Etele térrel a 778; a Széna térrel pedig a 784, 785, 786, 787, 789, 795 buszok kötik össze. Települések: Tök, Perbál, Páty, Herceghalom, Mány, Bicske, Szomor.

Ár

Irányár 49,8 M Ft

Érdeklődni

Iroda KeltaHome Ingatlaniroda
Név Kelemen Tamás Zoltán
Telefon +36 30 261 0 Mutasd
Email kelemen.tamas@ Mutasd