Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege telek
Telek terület 1220 m²
Fűtés
Ingatlan állapot kívül:
belül:
Közműállapot csatorna: utcában
gáz: utcában
villany: utcában
víz: utcában
Övezeti besorolás L6
Magányszemélyeknek családi ház építésére, Befektetőknek többlakásos társasház építésére is alkalmas építési telek Ürömhegyen!

Eladó igény szerint egy 1220 m2-es, vagy egyben egy 2288 m2-es építési telek Ürömhegyen, csendes exkluzív környezetben, panorámás kilátással.

A természet a legjobb terápia. A feltöltődés egyik legkézenfekvőbb forrása a túrázás, kirándulás. A hegyen, völgyön, szárazon, vízen, friss levegőn eltöltött idő alatt megtisztulsz a városi szennyeződésektől, gondolataid rendeződnek, belső világod felveszi a természet harmóniáját, ritmusát.
A területet a hegy lábánál a Bécsi út, északról Üröm területe, dél felől a Bécsi út túloldalán található Testvérhegy, keletről a Mocsárosdűlő és Csillaghegy határolja. Aranyhegy, Ürömhegy rohamosan fejlődik, a terület 1998-ben került belterületbe vonásra. A hegy nyugati oldala ma vegyesen üdülőkből és családi házakból áll, míg a keleti oldal nívós családi házas övezet. A terület csatornázott részein ikerházak és társasházak is szép számban épültek. A III. kerület egyetlen olyan része, ahol még megfizethető áron lehet építési telket vásárolni. Az Aranyhegyi, Ürömhegyi ingatlanok befektetési szempontból is ajánlhatók, hiszen a terület a kedvező adottságok, csatorna- és útfejlesztések eredményeként folyamatosan felértékelődik. Egyéb jellemzők: jó levegő, szép panoráma, nagy, zöld területek, általánosságban déli és nyugati lejtésű területek, városközpont viszonylagos közelsége (autóval 10 perc alatt két híd is elérhető), a tömegközlekedés a hegy lábánál adott. Végül, de egyáltalán nem elhanyagolhatóan: megnyugtató a közbiztonság!

Ezen a területen eladó egy nagyon jó adottságú 1220 m2-es, vagy egyben egy 2288 m2-es építési telek, melyre egy-egy családi ház, illetve többlakásos társasház is építhető. A környék rohamosan fejlődik, számos ingatlan építése zajlik jelenleg is.
Az eladó telek a hegy déli oldalában található, területe enyhén lejtős, melynek köszönhetően a ráépítendő családi ház, vagy társasház örökpanorámás kilátásnak örvend. Déli fekvésű, Testvérhegyre, illetve a város irányába tökéletes a panoráma.
Az alap telek mérete 1220 m2, de igény szerint az alatta fekvő telekkel egyben is megvásárolható!

Az eladó telkek mérete:
- 1220 m2-es,
- /+1068 m2/ 2288 m2-es,

Építési telkek, melyek az L6-III-SZ/IK övezeti besorolásba tartoznak, és az alábbi paraméterekkel rendelkeznek:
- Az övezet közcsatornával ellátott telkein több lakóépület létesíthető
o Kettőnél több fő rendeltetésű épület csak a közcsatornával ellátott telken
 b) a 20%-os beépítési mérték és építmény magassági korlátozás esetén 2000 m2-nél nagyobb (két telek együttes vásárlása esetén) telekméret esetén helyezhető el.
- Az övezet 14 m-nél szélesebb, közcsatornával is ellátott telkein legfeljebb 4 lakásos lakóépületek létesíthetők. 14 m-nél keskenyebb telken maximum 2 lakásos épület helyezhető el. Egy telken elhelyezhető lakásszám a megengedett legnagyobb építhető bruttó szintterület 150-nel való osztásából, a kerekítés szabályai szerint adódó egész szám.
- A telek L6-III-SZ/IK besorolású építési övezetben található:
o legnagyobb beépíthetőség: 20 %
o építménymagasság legnagyobb mértéke: 5,0 m
o zöldfelület legkisebb mértéke: 65 %
o terepszint alatti legnagyobb beépíthetőség mértéke: 25 %
o bruttó szintterületi mutató: 0,4

Kifejezetten ajánlom:
- családoknak, akik exkluzív, csendes, családi házas övezetet preferálják, és hosszú távon értékálló ingatlant szeretnének építeni egy rohamosan fejlődő területen
- 2288 m2: befektetőknek/építtetőknek, hiszen 2 épületben akár 6 lakás is kialakítható, ezért nagyon jó az ár-érték aránya!
Mivel az eladó telekrészek többféle verzióban is értékesíthetőek, azaz rugalmasan kezelendőek, ezért minden érdeklődő megtalálhatja a számítását!

Környék:
A környék L6-III-SZ/IK övezet. Csendes, nyugodt környék. Az utca minimális forgalmú, átmenő forgalom nem jellemző, jellemzően a helyi lakosok használják. Az ingatlan mögött természetvédelmi terület található.

Közlekedés:
Busz: 218, 160, 260, 260A, 943, 960
Vonat: S72, Z72

Műszaki:
Víz: utcában (adott esetben a telken)
Villany: utcában (adott esetben a telken)
Gáz: utcában (adott esetben a telken)
Csatorna: utcában (adott esetben a telken)

Finanszírozás:
Amennyiben a megvásárlásához hitelt szeretne igénybe venni, vagy még meglévő ingatlanát nem tudta eladni, ill. nem szeretné ár alatt értékesíteni, és nem akar lemaradni álmai otthonáról szívesen állunk rendelkezésére. A magyarországi pénzintézetek legkedvezőbb feltételű, akár egyedi ajánlataiból választhatja ki az Önnek legmegfelelőbbet, mindezt egy helyen.
Várjuk kedves ügyfeleinket ingyenes hiteltanácsadásra.
Adatbázisunkban további több ezer ingatlanból választhat, hívjon bizalommal, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbbet!
Hitelre van szüksége? Teljes körű és díjmentes hitelügyintézéssel, biztosításkötéssel állunk rendelkezésére.
Kérje személyre szabott ajánlatunkat!

Hívjon most és nézze meg akár még ma!

Ár

Irányár 69.9 millió Ft

Érdeklődni

Iroda KeltaHome Ingatlaniroda
Név Kelemen Tamás Zoltán
Telefon +36 30 261 0 Mutasd
Email kelemen.tamas@ Mutasd