Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege téglalakás
Belső terület 49 m²
Építési állapot használt
Szobák száma 2 szoba
Parkolás van önálló garázs
Emelet földszint.
Komfort összkomfort
Fűtés központi fűtés
Ingatlan állapot kívül: jó
belül: részben felújítandó
Épült 1980
Szobák elhelyezkedése külön nyílik min. 2 szoba
Épület szintje 3
Energetika nincs
Lift nincs
Erkély 10 m²
Kilátás utcára, kertre, udvarra,
Eladásra kínálunk a Zuglóban, a Szugló utcában 6 lakásos társasház földszintjén egy 49m2-es 2 szobás, jó elosztású összkomfortos lakást.
A téglaépítésű társasház 1980-ban épült. A lakás a társasház földszintjén helyezkedik el, ide a lépcsőházból jutunk be. A baloldalon van a két szoba (17,5m2, 12,9m2), melyek külön erkéllyel rendelkeznek (5-5 m2). A folyosó jobb oldalán konyhát (7,6m2), s végül a kádas fürdőszobát (3,6m2) találjuk. Az egyik erkély az utcára, míg a másik az udvarra néz. A lakás felújítandó állapotban van. A vizes helyiségek burkolatcseréje, a szobák tisztasági festése, szükséges. A folyosón kerámia burkolat van. Az ablakok régi duplaüveges fából vannak, melyeken redőnyök találhatóak, a lakás riasztóval védett. A társasházhoz tartozik a ház mögötti részen kert, melyben kertészkedni, kikapcsolódni, de akár sütögetni is lehet. A lakáshoz tartozik még a szuterén részen 1 garázs és az utcán 1 autó számára parkolási lehetőség, illetve a pince részén zárt, közös tároló rész.
A közlekedés jó, az utcán trolibusz (77-es) közlekedik, gépkocsival az M3-as és a város többi része hamar elérhető. Kikapcsolódás szempontjából a Paskál-fürdő és a Rákos-patak parti sétáló-, és bicikli út pár percre helyezkedik el.
Műszaki:
Fűtés: a lakásba nincs külön gáz bevezetve, csak házközponti fűtés megy gázról, ezért a rezsi rendkívül kedvező: 25.000 Ft/hó.

Ár

Irányár 29,8 millió Ft

Érdeklődni

Iroda KeltaHome Ingatlaniroda
Név Kelemen Tamás Zoltán
Telefon +36 30 261 0 Mutasd
Email kelemen.tamas@ Mutasd