Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege téglalakás
Belső terület 119 m²
Építési állapot használt
Szobák száma 3+2 félszoba
Parkolás
Emelet 2.
Komfort összkomfort
Fűtés gázkonvektor
Ingatlan állapot kívül: jó
belül: felújítandó
Épült kb. 1920
Szobák elhelyezkedése külön nyílik min. 2 szoba
Épület szintje 5
Energetika nincs
Lift van
Kilátás utcára, függőfolyosóra,
13. kerület patinás részén, Újlipótvárosban, a Szent István körúton eladó egy 119 m2-es, 3+2 fél szobás téglalakás.
A lakás nagyon frekventált helyen, rendkívül jó infrastruktúrájú környéken, egy jó állapotú házban található. A ház liftes, melynek a 2. emeletén helyezkedik el a lakás, tehát gyalog is kényelmesen megközelíthető.
A lakás bejárata körfolyosóról nyílik, mely rendezett, kulturált képet mutat. A lakásba lépve egy előtérbe jutunk, melyből jobbra egy konyha, kamra, illetve egy kis szoba található. Szemben egy külön WC. Balra egy hallba lépünk, ahonnan három irányba tudunk továbbhaladni. Minden irányba egy-egy szobába jutunk. Ezek közül egynek az ablaka a körfolyosóra néz, kettőnek pedig a körútra. A fürdő jelenleg a mellékhelyiségből és az egyik szobából nyílik, mely által a hallal összekötve körbejárható. A belmagasság alapján akár galériázhatók is a helyiségek.
Méreténél, kialakításánál fogva nagyon sokféleképpen átalakítható, akár két generáció számára, akár Ügyvédi irodának, de apartmanozásra is alkalmas lehet. Éppen ezért ajánlom magánfelhasználás céljából családoknak, akiknek fontos a belváros közelsége, a rendkívül jó közlekedés, vagy üzleti kialakítás céljából befektetőknek, Ügyvédeknek egyaránt!

Közlekedés/Környék:
A városrész közlekedési és városszerkezeti adottsága remek: a 4-6-os villamos, a 3-as metró, a Dunapart, és a Margitsziget is könnyen elérhető. Számos busz, trolibusz segíti a közlekedést, de a vonat közelsége is nagyon kedvező lehetőséget biztosít. A Váci út alatt a metró kapcsolatot tart a főváros bármely részével. A rakpart újlipótvárosi részén több hajóállomás van, át lehet például menni a szemközti Margit-szigetre is. A WestEnd City Center, a Nyugati pályaudvar, a Nagykörút fontos csomópontok, találkozóhelyek.

Busz: 6, 9, 15, 26, 91, 115, 191, 291, 914, 914A, 923, 931, 934, 950
Metró: M3
Villamos: 4, 6, (Közelben: 2)
Vonat: 7009, 7029, EC, G50, G70, G71, stb.
Közelben: 70, 78, 72, 73

Műszaki:
Összközműves
Felújítandó

Irányár: 64,9 M Ft

Hívjon most és nézze meg akár még ma!

Ár

Irányár 64,9 millió Ft

Érdeklődni

Iroda KeltaHome Ingatlaniroda
Név Kelemen Tamás Zoltán
Telefon +36 30 261 0 Mutasd
Email kelemen.tamas@ Mutasd