Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege téglalakás
Belső terület 84 m²
Építési állapot használt
Építési mód tégla
Szobák száma 3 szoba
Emelet 1.
Komfort összkomfort
Fűtés gázkonvektor
Ingatlan állapot kívül: jó
belül: felújítandó
Épült kb. 1900
Szobák elhelyezkedése külön nyílik min. 2 szoba
Épület szintje 4
Energetika nincs
Lift nincs
Kilátás utcára, függőfolyosóra,
VII. kerületben a Rákóczi úton, az Astoria és a Blaha Lujza tér között eladó egy 84m2-es, 1. emeleti, befektetésre is kiválóan alkalmas lakás!!!

Az épület a VII. kerületben, a Rákóczi úton, az Astoria és a Blaha Lujza tér között található. A ház kívül-belül jó állapotban van, a lépcsőház tiszta és lakóközössége is igényes. A lépcsőházba két biztonsági ajtón keresztül lehet bejutni.
A lakás az 1. emeleten van, utcai és udvari nézetű egyaránt.
A lakás 3 szobás, felújítandó állapotban van, fűtése gázkonvektoros. A lakás nagy előnye, hogy belmagasságának köszönhetően megnövelhető a mérete, illetve nagyméretű ablakai által nagyon világos a lakás. Befektetők figyelmébe ajánlom, hiszen közös előtér kialakításával akár két apartmant lehet kialakítani, mely rövid távú kiadás szempontjából kifejezetten előnyös lehet, vagy több hálószoba kialakításával akár több diák számára szobánkénti kiadásra is alkalmas!

Készpénzes vásárlók előnyben!

Környezet:
Belvárosi hangulat, kiváló közlekedés és infrastruktúra jellemzi a környéket. Astoria és a Blaha Lujza tér között van a lakás. Minden, a hétköznapi élethez szükséges szolgáltató egység, oktatási- és egészségügyi intézmények a közelben megtalálhatóak. A közelben van a bulinegyed, de mégis kellő távolságra, így a rengeteg szórakozó-, bulizó embertömeg, a hangoskodás már nem hat a közvetlen környezetre.

Közlekedés:
Busz: 5-ös, 6-os, 7-es, 7E, 8E, 99-es, 108E, 110-öe, 112-es, 133E, 178-as, 907-es, 908-as, 909-es, 914-es, 914A, 916-os, 923-as, 931-es, 950-es, 979-es, 979A
Trolibusz: 74-es,
Villamos: 4-es, 6-os, 28-as, 28A, 37-es, 37A, 62-es,
Metro: M2

Műszaki:
Fűtése: gázkonvektor
Szobák, előszoba: parkettázottak
Vizes helyiségek: járólappal burkoltak

Irányár: 59,9 millió Ft

AJÁNLOM:
- belvárosi hangulatot kedvelő EGYÉNEK és CSALÁDOK számára, akik igényesek a környezetükre, és fontos számukra a jó közlekedés és infrastruktúra
- BEFEKTETŐK figyelmébe, hiszen frekventált elhelyezkedésének, illetve kialakíthatóságának köszönhetően kiválóan alkalmas befektetésre, rövid-, illetve hosszú távú kiadásra egyaránt! Külföldi diákok, és egyéb hazánkba utazók kedvenc szállás lokációja!

Amennyiben felkeltettem érdeklődését, forduljon hozzám bizalommal! Hívjon most, és tekintse meg akár még ma!

Ár

Irányár 59,9 millió Ft

Érdeklődni

Iroda KeltaHome Ingatlaniroda
Név Kelemen Tamás Zoltán
Telefon +36 30 261 0 Mutasd
Email kelemen.tamas@ Mutasd