Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege téglalakás
Belső terület 114 m²
Építési állapot használt
Építési mód tégla
Szobák száma 4 szoba
Emelet 1 .
Komfort összkomfort
Fűtés gázkonvektor
Ingatlan állapot kívül: jó
belül: felújított
Épült kb. 1900
Szobák elhelyezkedése külön nyílik min. 2 szoba
Épület szintje 3
Energetika nincs
Lift nincs
Kilátás utcára, függőfolyosóra,
Befektetők számára kiváló lehetőség, magánszemélyek számára (akár 2 generációnak is) ideális otthon eladó a VII. kerületben a Rákóczi úton, az Astoria közelében!

Az épület a VII. kerületben, a Rákóczi úton, az Astoria közelében található. A ház kívül-belül kitűnő állapotban van, a lépcsőház tiszta és lakóközössége is igényes. A lépcsőházba két biztonsági ajtón keresztül lehet bejutni. Lift nincs.
A lakás az 1. emeleten van, így könnyen megközelíthető, utcai és udvari nézetű egyaránt.
A lakás 114 m2-es, melynek alapterülete 84 m2, és 30 m2 felső szinttel rendelkezik. A lakás teljes felújításon esett át. Két önálló apartman lett kialakítva, mely magánszemélyeknek akár 2 generációs lakásként is használható, míg befektetőknek két külön apartmanként hasznosítható. Kialakítása az alábbiak szerint történt:
1.lakás:
Mérete ~52m2, melynek alapterülete 36m2, és van egy 16m2-es felső szint (állógaléria).
Az apartmanba belépve egy előszobába jutunk, ahonnan jobbra nyílik egy tágas, zuhanyzós fürdő, illetve szemben van a nappali és a hálószobának kiválóan alkalmas második szint (állógaléria). A galéria alatt van kialakítva az amerikai konyha.
Ennek a lakásnak az ablakai a Rákóczi útra néznek, ezért a lakás világos.
2.lakás:
Mérete ~50m2, melynek alapterülete 36m2, és van egy 14m2-es felső szint (állógaléria).
Az apartmanba belépve egy olyan komplex helyiségbe érünk, aminek része egy kis előtér, az étkező, és a konyha. Innen nyílik egy tágas, zuhanyzós fürdő, illetve a nappali és a hálószobának kiválóan alkalmas második szint (állógaléria).
Ablakai a ház belső részére, a körfolyosóra néznek, ezért kifejezetten csendes!
Közös részek:
A két lakás előtereként a ház körfolyosójáról egy 12m2-es helyiségbe jutunk, amiből nyílik egy mosókonyha és egy raktár.

A felújítás során a víz-, villany-, gázvezetékek is cserélve lettek. Fűtésről modern gázkonvektorok gondoskodnak, és klímaberendezés is kiépítésre került, ami a nyár melegebb hónapjaiban kiváló hőmérsékletet biztosítanak!

Készpénzes vásárlók előnyben!
FONTOS: Befektetőknek előnyt jelent, hogy a ház közgyűlésen megszavazta, így engedélyezett a rövid távú kiadás!
Az ingatlan a képeken látható bútorokkal együtt várja új tulajdonosát!

Környezet:
Belvárosi hangulat, kiváló közlekedés és infrastruktúra jellemzi a környéket. Astoria és a Blaha Lujza tér között van a lakás. Minden, a hétköznapi élethez szükséges szolgáltató egység, oktatási- és egészségügyi intézmények a közelben megtalálhatóak. A közelben van a bulinegyed, de mégis kellő távolságra, így a rengeteg szórakozó-, bulizó embertömeg, a hangoskodás már nem hat a közvetlen környezetre.

Közlekedés:
Busz: 5-ös, 6-os, 7-es, 7E, 8E, 99-es, 108E, 110-öe, 112-es, 133E, 178-as, 907-es, 908-as, 909-es, 914-es, 914A, 916-os, 923-as, 931-es, 950-es, 979-es, 979A
Trolibusz: 74-es,
Villamos: 4-es, 6-os, 28-as, 28A, 37-es, 37A, 62-es,
Metro: M2

Műszaki:
Szobák, előszoba: laminált padló
Vizes helyiségek: járólap
Fűtése: modern gázkonvektor
törölközőszárítós radiátor
Klímaberendezés
Víz-, villany-, gázvezetékek cserélve

Ára: 76,5 millió Ft
(Jelenlegi tulajdonosa igény szerint havi 500.000 Ft-ért vissza is bérelné, ami a piacon kiemelkedő, 8%-os megtérülést jelent!!!)

AJÁNLOM:
- belvárosi hangulatot kedvelő EGYÉNEK és CSALÁDOK számára, akik igényesek a környezetükre, és fontos számukra a jó közlekedés és infrastruktúra. Akár 2 generációs lakásnak is használható.
- BEFEKTETŐK figyelmébe, hiszen frekventált elhelyezkedésének, illetve kialakíthatóságának köszönhetően kiválóan alkalmas befektetésre, rövid-, illetve hosszú távú kiadásra egyaránt! Külföldi diákok, és egyéb hazánkba utazók kedvenc szállás lokációja!
Jelenlegi tulajdonosa igény szerint havi 500.000 Ft-ért vissza is bérelné, ami 8%-os megtérülést jelent!

Amennyiben felkeltettem érdeklődését, forduljon hozzám bizalommal! Hívjon most, és tekintse meg akár még ma!

Ár

Irányár 76,49 millió Ft

Érdeklődni

Iroda KeltaHome Ingatlaniroda
Név Kelemen Tamás Zoltán
Telefon +36 30 261 0 Mutasd
Email kelemen.tamas@ Mutasd