Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege téglalakás
Belső terület 63 m²
Építési állapot használt
Építési mód tégla
Szobák száma 2 szoba
Emelet földszint .
Komfort összkomfort
Fűtés cirko
Ingatlan állapot kívül: jó
belül: átlagos
Épült kb. 1940
Épület szintje 2
Energetika nincs
Lift nincs
Kilátás udvarra,
VI. kerületben, az Andrássy út közvetlen közelében, a Csengery utcában eladó egy 63 m2-es, földszinti, befektetésre is kiválóan alkalmas lakás!!!

Az épület a VI. kerületben, az Andrássy út közvetlen közelében, a Csengery utcában található. A ház kívül-belül szép állapotban van, a lépcsőház tiszta és lakóközössége is igényes.
A lakás a földszinten van, csendes, udvari nézetű.
A lakás jelenleg 2 szobás, átlagos állapotban van, fűtése cirkó. A lakás nagy előnye, hogy belmagasságának köszönhetően megnövelhető a mérete (fekvő galéria).
Befektetők figyelmébe ajánlom, hiszen közös előtér kialakításával akár két apartmant lehet kialakítani, mely rövid távú kiadás szempontjából kifejezetten előnyös lehet, vagy több hálószoba kialakításával akár több diák számára szobánkénti kiadásra is alkalmas!

Környezet:
Belvárosi hangulat, kiváló közlekedés és infrastruktúra jellemzi a környéket. Oktogon közelében van a lakás. Minden, a hétköznapi élethez szükséges szolgáltató egység, oktatási- és egészségügyi intézmények a közelben megtalálhatóak. A közelben van a bulinegyed, de mégis kellő távolságra, így a rengeteg szórakozó-, bulizó embertömeg, a hangoskodás már nem hat a közvetlen környezetre.

Közlekedés:
Busz: 6-os, 105-ös, 923-as, 979-es, N1
Trolibusz: 70-es, 73-as, 76-os, 78-as, NT, R70
Villamos: 4-es, 6-os,
Metro: M1

Műszaki:
Fűtése: cirkó
Burkolatok:
Szobák: laminált parketta
Vizes helyiségek, előszoba: járólap

Irányár: 43,49 millió Ft

AJÁNLOM:
- belvárosi hangulatot kedvelő EGYÉNEK és CSALÁDOK számára, akik igényesek a környezetükre, és fontos számukra a jó közlekedés és infrastruktúra
- BEFEKTETŐK figyelmébe, hiszen frekventált elhelyezkedésének, illetve kialakíthatóságának köszönhetően kiválóan alkalmas befektetésre, rövid-, illetve hosszú távú kiadásra egyaránt! Külföldi diákok, és egyéb hazánkba utazók kedvenc szállás lokációja!
- CÉGEK, SZOLGÁLTATÓ EGYSÉGEK részére, hiszen korábban jóga stúdióként is funkcionált

Amennyiben felkeltettem érdeklődését, forduljon hozzám bizalommal! Hívjon most, és tekintse meg akár még ma!

Ár

Irányár 34,9 millió Ft

Érdeklődni

Iroda KeltaHome Ingatlaniroda
Név Kelemen Tamás Zoltán
Telefon +36 30 261 0 Mutasd
Email kelemen.tamas@ Mutasd
azonnal
költözhető