Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege téglalakás
Belső terület 30 m²
Építési állapot használt
Építési mód tégla
Szobák száma 1 szoba
Emelet nincs emelet .
Komfort összkomfort
Fűtés egyéb
Ingatlan állapot kívül: felújított
belül: jó
Épült kb. 1950
Épület szintje 1
Energetika nincs
Lift nincs
Eladó Újpest Központ közelében, kertvárosi részen, az Erkel Gyula utcában egy azonnal költözhető, napkollektorral üzemelő, galériával rendelkező garzonlakás!

A házrész kívül-belül jó állapotú, kitűnő helyen fekszik, Újpest Központ közelében, kertvárosi részen. A házrész egy 3 lakásos ház része, melynek lakóközössége kiváló.
A házrész a rendezett udvaron keresztül közelíthető meg. A ház szigetelt, 2019-ben új tetőt kapott, ahová napkollektor lett kiépítve, mely által a lakás fűtése-hűtése, illetve áramellátása biztosított.
A lakásban új nyílászárók vannak 12 ponton záródó biztonsági ajtóval.
A lakásba lépve a konyhába jutunk, melyből nyílik a bejárattal szemben a zuhanyzós fürdőszoba, illetve a bejárattól balra a nappali. A nappaliban kb. 10 m2 galéria lett építve, növelve így a hasznos területet, és kialakítva így a külön hálórészt. Hűtő-fűtő légkondi biztosítja az állandóan kedvező hőmérsékletet, melyhez napkollektor biztosítja a kellő mennyiségű áramot. Így nagyon a szépen kialakított és kellőképpen felújított lakásban kedvező rezsi várja az új tulajdonosát!
Igény szerint a padlástér is beépíthető, illetve a lakáshoz tartozik egy kb. 4 m2-es tároló. A parkolás az utcán ingyenes!
A rezsi a napkollektornak is köszönhetően nagyon kedvező, kb. 10.000 Ft/hó (szemét díj 3000.- Ft, internet 5700.- Ft, gáz kb. 2000.- Ft, 2 havonta víz)

Környezet:
Kertvárosi hangulat, kiváló közlekedés és infrastruktúra jellemzi a környéket. Újpest Központ közelsége miatt teljesen a közvetlen közelben megtalálható minden, a hétköznapi élethez szükséges kereskedelmi-, szolgáltató egységek, Oktatási-, Egészségügyi Intézmények (egyéb: Piac, Önkormányzat, Okmányiroda, Posta, stb.)

Közlekedés:
Busz: 20E, 25-ös, 30-as, 30A, 96-os, 104-es, 104A, 120-as, 147-es, 170-es, 204-es, 220-as, 230-as, 270-es, 914-es, 930-as, 950-es, 996-os, 996A
Villamos: 12-es, 14-es
Metro: M3

Műszaki:
- Burkolat:
- szoba: laminált parketta
- vizes helyiség: járólap
- galéria: fa
- Fűtés:
- fűtő-hűtő klímaberendezés
- Napkollektor: ez látja el árammal a lakást, erről üzemel a fűtő-hűtő légkondi, így a lakás fenntartási költsége rendkívül alacsony!
- Új tetőt kapott a ház
- Új nyílászárók, 12 ponton záródó biztonsági ajtó
- Teljesen berendezett, illetve teljesen gépesített
- újonnan épített galéria

Ár: 27,9 M Ft

AJÁNLOM:
- kertvárosi hangulatot kedvelő EGYÉNEK, PÁROK számára, akik igényesek önmagukra, és közvetlen környezetükre, illetve fontos számukra a jó közlekedés és infrastruktúra!
- BEFEKTETŐK figyelmébe, akik a kedvező méret, a központi elhelyezkedés, jó megközelíthetőség miatt könnyen kiadható lakásként tudják hasznosítani!
- DIÁKOKnak, hiszen központi elhelyezkedésének köszönhetően a belvárosi iskolák, egyetemek könnyen megközelíthetőek!

Amennyiben felkeltettem érdeklődését, forduljon hozzám bizalommal! Hívjon most, és tekintse meg akár még ma!

Ár

Irányár 27.9 millió Ft (930 E Ft/nm)

Érdeklődni

Iroda KeltaHome Ingatlaniroda
Név Kelemen Tamás Zoltán
Telefon +36 30 261 Mutasd
Email kelemen.tamas@ Mutasd
azonnal
költözhető