Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege téglalakás
Belső terület 30 m²
Építési állapot használt
Építési mód tégla
Szobák száma 1 szoba
Emelet nincs emelet .
Komfort összkomfort
Fűtés egyéb
Ingatlan állapot kívül: felújított
belül: jó
Épült kb. 1950
Épület szintje 1
Energetika nincs
Lift nincs
Eladó Újpest Központ közelében, kertvárosi részen, az Erkel Gyula utcában egy azonnal költözhető, napkollektorral üzemelő, galériával rendelkező garzonlakás!

A házrész kívül-belül jó állapotú, kitűnő helyen fekszik, Újpest Központ közelében, kertvárosi részen. A házrész egy 3 lakásos ház része, melynek lakóközössége kiváló.
A házrész a rendezett udvaron keresztül közelíthető meg. A ház szigetelt, 2019-ben új tetőt kapott, ahová napkollektor lett kiépítve, mely által a lakás fűtése-hűtése, illetve áramellátása biztosított.
A lakásban új nyílászárók vannak 12 ponton záródó biztonsági ajtóval.
A lakásba lépve a konyhába jutunk, melyből nyílik a bejárattal szemben a zuhanyzós fürdőszoba, illetve a bejárattól balra a nappali. A nappaliban kb. 10 m2 galéria lett építve, növelve így a hasznos területet, és kialakítva így a külön hálórészt. Hűtő-fűtő légkondi biztosítja az állandóan kedvező hőmérsékletet, melyhez napkollektor biztosítja a kellő mennyiségű áramot. Így nagyon a szépen kialakított és kellőképpen felújított lakásban kedvező rezsi várja az új tulajdonosát!
Igény szerint a padlástér is beépíthető, illetve a lakáshoz tartozik egy kb. 4 m2-es tároló. A parkolás az utcán ingyenes!
A rezsi a napkollektornak is köszönhetően nagyon kedvező, kb. 10.000 Ft/hó (szemét díj 3000.- Ft, internet 5700.- Ft, gáz kb. 2000.- Ft, 2 havonta víz)

Környezet:
Kertvárosi hangulat, kiváló közlekedés és infrastruktúra jellemzi a környéket. Újpest Központ közelsége miatt teljesen a közvetlen közelben megtalálható minden, a hétköznapi élethez szükséges kereskedelmi-, szolgáltató egységek, Oktatási-, Egészségügyi Intézmények (egyéb: Piac, Önkormányzat, Okmányiroda, Posta, stb.)

Közlekedés:
Busz: 20E, 25-ös, 30-as, 30A, 96-os, 104-es, 104A, 120-as, 147-es, 170-es, 204-es, 220-as, 230-as, 270-es, 914-es, 930-as, 950-es, 996-os, 996A
Villamos: 12-es, 14-es
Metro: M3

Műszaki:
- Burkolat:
- szoba: laminált parketta
- vizes helyiség: járólap
- galéria: fa
- Fűtés:
- fűtő-hűtő klímaberendezés
- Napkollektor: ez látja el árammal a lakást, erről üzemel a fűtő-hűtő légkondi, így a lakás fenntartási költsége rendkívül alacsony!
- Új tetőt kapott a ház
- Új nyílászárók, 12 ponton záródó biztonsági ajtó
- Teljesen berendezett, illetve teljesen gépesített
- újonnan épített galéria

Ár: 27,9 M Ft

AJÁNLOM:
- kertvárosi hangulatot kedvelő EGYÉNEK, PÁROK számára, akik igényesek önmagukra, és közvetlen környezetükre, illetve fontos számukra a jó közlekedés és infrastruktúra!
- BEFEKTETŐK figyelmébe, akik a kedvező méret, a központi elhelyezkedés, jó megközelíthetőség miatt könnyen kiadható lakásként tudják hasznosítani!
- DIÁKOKnak, hiszen központi elhelyezkedésének köszönhetően a belvárosi iskolák, egyetemek könnyen megközelíthetőek!

Amennyiben felkeltettem érdeklődését, forduljon hozzám bizalommal! Hívjon most, és tekintse meg akár még ma!

Ár

Irányár 27,9 millió Ft

Érdeklődni

Iroda KeltaHome Ingatlaniroda
Név Kelemen Tamás Zoltán
Telefon +36 30 261 0 Mutasd
Email kelemen.tamas@ Mutasd
azonnal
költözhető