Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege téglalakás
Belső terület 49 m²
Építési állapot használt
Építési mód tégla
Szobák száma 1 szoba
Emelet földszint.
Komfort összkomfort
Fűtés gázkonvektor
Ingatlan állapot kívül: jó
belül: felújítandó
Épült kb. 1940
Épület szintje 3
Energetika nincs
Lift nincs
Kilátás kertre,
Kedvező áron eladó Rózsadombon, a Budai Gyermekkórház, a Budapesti Brit Nemzetközi Akadémia, illetve több Nagykövetség közvetlen közelében egy 9 lakásos elegáns villaépület földszintjén egy 49 m2-es lakás 6 m2-es tárolóval!

A lakás egy felújított, 9 lakásos VILLAHÁZ földszintjén található, melynek lakóközössége nagyon jó. Az utcáról a házig egy kerítéssel körbezárt szép, rendezett kerten keresztül jutunk, ahol gyönyörű ősfák, és egyéb zöld növények, kerti bútorok, és egy gyerekjátszórész teszik otthonossá a környezetet.
A lakás földszinti fekvésű normál méretű ablakokkal, de a terepviszonyok miatt a tulajdoni lapon alagsori besorolást kapott.
Ennek köszönhetően könnyen megközelíthető.
A lakás egyéni ízlés szerint felújítandó, mely során könnyen 1+1 fél szobássá alakítható. Jelenlegi kialakítása szerint először egy előszobába lépünk, és innen nyílnak a lakás további helyiségei. Jobbra a konyha, melyből akár szobát is tudunk kialakítani, szemben a WC, illetve a külön fürdő, és balra a nagy méretű szoba. Az ingatlanhoz tartozik egy 6 nm-es tároló is.
A lakás fűtése gázkonvektoros
Közös költség: 9.600 Ft/hó, amely magában foglalja a felújítási alapot, a takarítást, a szemét díjat, a közös villanyfogyasztást és a biztosítást.

Környezet:
Budai hangulat, Rózsadombi környezet, kiváló közlekedés és infrastruktúra jellemzi a környéket. közelében van a lakás. Minden olyan szolgáltató egység megtalálható a közelében, ami a napi élethez szükséges (bevásárló egységek, Egészségügyi-, Oktatási Intézmények…stb.)
A buszmegálló 1 perc alatt, a Margit körút 3 perc sétával, a Nyugati pályaudvar busszal, villamossal 10 perc alatt elérhető!

Közlekedés:
Busz: 6-os, 11-es, 91-es, 111-es, 191-es, 291-es, 931-es, 960-as
Villamos: 4-es, 6-os, 17-es, 19-es, 41-es
Hév: H5
Közelben:
Metró: M2 (Széll Kálmán tér)

Műszaki:
Fűtése: gázkonvektor
Szobák, előszoba: parkettázottak
Vizes helyiségek: járólappal burkoltak

Ára: 32,9 millió Ft

AJÁNLOM:
- Rózsadombi hangulatot kedvelő EGYÉNEK és CSALÁDOK számára, akik igényesek a környezetükre, és fontos számukra a jó közlekedés és infrastruktúra
- olyan CÉGEK-nek, akinek fontos az elegáns környezet, a jól megközelíthetőség, a kiváló parkolási lehetőség
- BEFEKTETŐK-nek, hiszen kedvező elhelyezkedésének köszönhetően könnyen kiadható akár magánszemélyeknek, akár irodának, rendelőnek!

Amennyiben felkeltettem érdeklődését, forduljon hozzám bizalommal! Hívjon most, és tekintse meg akár még ma!

Ár

Irányár 32.9 millió Ft

Érdeklődni

Iroda KeltaHome Ingatlaniroda
Név Kelemen Tamás Zoltán
Telefon +36 30 261 0 Mutasd
Email kelemen.tamas@ Mutasd