Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege ipari ingatlan
Építési mód tégla
Belső terület 208 m²
Telek terület 3600 m²
Komfort összkomfort
Fűtés gázkazán
Ingatlan állapot kívül: kitűnő
belül: kitűnő
Épült 2012
Épület szintje 2
Közműállapot csatorna: bekötve kapacitás: 1 m3
gáz: bekötve kapacitás: 1 m3
villany: bekötve kapacitás: 1 KWh
víz: bekötve kapacitás: 1 m3
Energetika nincs
Övezeti besorolás Gksz-1
Lift van
Kilátás udvarra,
Eladó kereskedelmi, szolgáltató terület közvetlen ipari vágánykapcsolattal, kamerás térfigyelő rendszerrel, klímával, 200m2-es tárolóval, 40 tonnás digitális hídmérleggel és az aknás szervizzel!

Eladó Táborfalva belterületén két különálló, aszfaltozott magán úttal összekötött, többfunkciós gazdasági ingatlan akár együttes megvételre, akár külön-külön. A kisközség Pest megye és Bács-Kiskun Megye határán található, amely megyehatári elhelyezkedése végett kiváló megközelíthetőséggel rendelkezik. Budapesttől 40 km-re, Kecskeméttől pedig 35 km található, közvetlen az 5-ös számú főút mentén. Az M5-ös autópálya 2 lehajtója is pár percre van. Az örkényi lehajtó 6 km-re, a lajosmizsei pedig 12 km-en belül elérhető. Sajátossága a környéknek, hogy rengeteg fuvarozó, szállítmányozó cég található a terület 20 km-es körzetében, ezáltal nagy a teherautó forgalom.


1.Terület: Táborfalva, M5-ös autópálya 2 lehajtójától is néhány perc távolságra
Telek méret: 3600 nm, aszfaltos, ipari vágányhoz kapcsolódó, benzinkúttal szomszédos
Építmények: 300 nm iroda/lakóépület, szervizműhely, hídmérleggel mázsaház, tárolók, garázsok

Az ingatlan 2012-ben épült, újszerű, kiváló állapotban van. A telek 3600 m2-es, teljesen aszfaltozott. A 2 szintes ingatlan 300m2 alapterületű, ehhez tartozik még a 200m2-es fedett tároló, a 25m2-es kazánház, és a 25m2-es szerelő aknás szervizműhely. A tégla építésű főépület alsó szintjén 1 mázsaház, 2 különálló szoba van, amik jelenleg iroda és vendégszobaként funkcionálnak, a vendégszobához külön zuhanyzó + mosdó tartozik, az irodához pedig egy saját mosdó. Továbbá egy konyha és egy irattár található még a földszinten. Az emeleten 3 szoba található, jelenleg vezetői iroda, vendégszoba és konditerem funkciót tölti be. Ezen felül 2 mosdó, egy zuhanyzó, egy szauna és egy jakuzzi található még ezen a szinten. Három típusú fűtésrendszere van az ingatlannak: gáz, vegyes tüzelésű kazán és olajos kazán. Ipari árammal rendelkezik.
Extraként említeném, hogy a telek kamerás térfigyelő rendszerrel is el van látva, illetve a főépületben klíma is ki van építve.
A sok lehetőséget rejtő épület akár meglévő vállalkozás bővítésére, vagy egy teljesen új gazdasági tevékenység beindítására is alkalmas. A kétszintes épület sajátosságai miatt egyaránt alkalmas lakáscélú ingatlannak, irodának, de akár egyéb gazdasági tevékenység végzésére is. Lehetőség van bármilyen logisztikai központ kialakítására a 200m2-es tároló, a 40 tonnás digitális hídmérleg és az aknás szerviz egység végett. Az ingatlan legértékesebb infrastrukturális tulajdonsága, hogy közvetlen ipari vágány kapcsolata van, ezáltal az azonnali vasúti szállítmányozás megoldható. A MÁV az engedélyt megadta.

Irányára: 165.000.000,- Ft


2.Terület: Táborfalva, M5-ös autópálya 2 lehajtójától is néhány perc távolságra
Telek méret:45.000 nm, körbekerített, ipari vágányhoz közvetlenül kapcsolódó aszfaltos magánút

A 45.000 m2-es terület beton alapú 2,5 méteres Lindab kerítéssel teljesen körbe van kerítve. Déli kapuja az 5-ös számú főútról közvetlen megközelíthető. Az ingatlan közvetlen ÉK-i kapujához egy saját tulajdonú magánút vezet, 100 méterre a község főútjától, amely kimondottan egy másik ipari egység megközelítésre szolgál, a két terület összekapcsolására épült. Egyébként a két terület összekapcsolása gabona tárolás, kereskedelem és vasúti szállítmányozás céljából történt.
Agrár-mezőgazdasági szektor, fuvarozó szállítmányozó cégek figyelmébe ajánlható. Előző tulajdonosai a mezőgazdasági és fuvarozási adottságokból kifolyólag gabonatároló építését tervezték, ennek szerkezete jelenleg is a telken van.

Befektetési ötletként az alábbiakat javaslom: Sem megfelelő autómosó, sem szervizműhely nem található ebben a vonzáskörzetben. A tranzit jellegű vállalkozások bizonyos igényeinek kiszolgálására teljesen megfelelő a terület méretileg és elhelyezkedés szempontjából is, így ilyen jellegű szolgáltatások kiépítésére, új gazdasági lehetőségnek kiváló.

Irányára: 205.000.000,- Ft

Komoly vételi szándék esetén a 2 terület együttes megvételénél a tulajdonosok akár árkedvezményt is biztosítanak!

Amennyiben felkeltettem érdeklődését, forduljon hozzám bizalommal! Hívjon most, és tekintse meg akár még ma!

Ár

Irányár 165 millió Ft (793,27 E Ft/nm)

Érdeklődni

Iroda KeltaHome Ingatlaniroda
Név Kelemen Tamás Zoltán
Telefon +36 30 261 Mutasd
Email kelemen.tamas@ Mutasd