Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege családi ház
Belső terület 380 m²
Építési állapot használt
Építési mód tégla
Szobák száma 7 szoba
Telek terület 986 m²
Parkolás van önálló garázs
Komfort duplakomfort
Fűtés cirko
Ingatlan állapot kívül: jó
belül: jó
Épült 1997
Épület szintje 3
Közműállapot csatorna: bekötve
gáz: bekötve
villany: bekötve
víz: bekötve
Energetika nincs
Eladó Soroksár közkedvelt, nyugodt, kertvárosi részében egy 986 m2-es önálló telken lévő 380 m2-es, többgenerációs, hangulatos, háromszintes családi ház!

Az ingatlant egy kifejezetten szép, zöld fákkal teli utcában találjuk. Elrendezése kiváló, hiszen szabadonálló beépítési móddal épült, van egy nagyobb előkertje, ahova az automata bejárati kapun keresztül jutunk, illetve két oldalkertje, és egy szép nagy intim hátsókertje, azaz a ház teljesen körbejárható, kifejezetten hangulatos, és egyben reprezentatív is.
Az előkert egy része térkövezett, amin keresztül lehet megközelíteni a 3 férőhelyes garázst, illetve további autók számára teremt tökéletes parkolási lehetőséget.
A házba a garázsokon, illetve 4 külön bejáraton keresztül tudunk bejutni.
1997-ben mindegyik szint nagyon gondosan lett egyedi ötlet szerint, kreatív és hasznos módon tervezve, így sokféleképpen hasznosítható, különböző célokra (több generáció, iroda, bemutató terem, kiadás…stb.) tökéletesen megfelelő. Ezt segíti a 4 külön bejárat is, így akár 4 teljesen különálló lakrésszé alakítható.
A garázsban víz, csatorna és ipari áram is ki lett építve, így a gépjárműveket a garázson belül is lehet tisztítani. A garázsokon kívül a földszinten előszoba, mosdó, kis irodai szoba és mosókonyha is van, illetve egy külön bejárattal rendelkező apartman.
Az első emeleten egy extra nagy méretű ablakokkal rendező amerikai konyhás nappali van, amely minden oldalról engedi be a napfényt, és a leghangulatosabb része a háznak. Nagy mérete miatt akár sok vendég fogadására is teljesen alkalmas. Innen nyílik a csodálatos 65 m2-es terasz is, ahonnan a kertbe lehet tekinteni, illetve közvetlen lejutni egy külön lépcsőn.
A legfelsőbb szinten található négy külön szoba, melyet hálószobaként nagyon jól lehet használni saját családnak vagy akár vendégeknek is. Még egy külön terasz is van ezen a szinten is, amely szintén a hátsó kertre néz.

Környezet:
Az ingatlan Budapest dél-keleti részén, Soroksár-Orbánhegy területén, az M5-ös, és az M0-ás autóút közelében található. A Ferihegyi repülőtér könnyen megközelíthető, azonban mégsem zajos terület, hiszen nem a repülők légi folyosója alatt helyezkedik el az ingatlan!
Lazább, kertvárosias beépítésű terület, megfelelő infrastruktúrával. A környék infrastrukturális ellátottsága megfelelő, az alapvető kereskedelmi-, és szolgáltató egységek a közelben megtalálhatóak. (Bevásárlási lehetőségek, oktatási-, egészségügyi intézmények...stb.)

Közlekedés:
Busz: 66-os, 66B, 66E, 135-ös, 966-os
Volánbusz: 626-os, 627-es, 628-as, 629-es, 630-as, 631-es, 632-es, 635-ös, 636-os, 655-ös
HÉV: H6
Vonat: S25, S250
Főbb összekötő autóutak: M5, M0

Műszaki:
- Fűtés: 2020 novemberében telepített kondenzációs kazán
Földszinten radiátorok, míg a felső két szinten padlófűtés van
- Burkolatok:
- Földszint, emelet: járólap
- Tetőtér: padlószőnyeg
- Egyedi konyha (BOSCH beépített gépek)
- Elektromos bejárati kapu
- Elektromos használatra előkészített garázsajtók
- ON/OFF klíma minden szobában
- 65 m2-es teraszon automata csepegtetős virágtartók
- Fúrt kút + szivattyú
- 380 V + 3 fázis + víz + csatorna a garázsban
- jelenleg duplakomfort, de akár az emeleten is kialakítható fürdő helyiség
- a tetőtérben árnyékoló rendszer az ablakokon

AJÁNLOM:
- CSALÁDOK számára, hiszen a kiváló környezetben lévő kertes ház minden igényt kielégít, amire a családnak szüksége lehet (akár több generáció számára is!)
- BEFEKTETŐK figyelmébe, mivel stílusának, minőségének és elhelyezkedésének (repülőtér közelében) köszönhetően jó lehetőség kiadásra is! Akár több külön lakásként!
- CÉGEK számára, hiszen jól megközelíthető, exkluzív környezetben van a ház, és több autó számára rendkívül jó parkolási lehetőség áll rendelkezésre

Ár

Irányár 119,9 millió Ft (295,56 E Ft/nm)

Érdeklődni

Iroda KeltaHome Ingatlaniroda
Név Kelemen Tamás Zoltán
Telefon +36 30 261 Mutasd
Email kelemen.tamas@ Mutasd
kétgenerációs