Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege családi ház
Belső terület 220 m²
Építési állapot használt
Építési mód tégla
Szobák száma 4 szoba
Telek terület 484 m²
Komfort duplakomfort
Fűtés központi egyedi méréssel
Ingatlan állapot kívül: átlagos
belül: részben felújított
Épült kb. 1950
Szobák elhelyezkedése külön nyílik min. 2 szoba
Épület szintje 1
Energetika nincs
Lift nincs
Terasz 50 m²
Extrák padlófűtés
IV. kerületben, Újpest-Központ vonzáskörzetében, csendes utcában kínálunk eladásra egy 484 négyzetméteres telken lévő, 220 négyzetméteres lakóterülettel+40 m2-es terasszal rendelkező, jó állapotú, hangulatos, családi házat.

A ház Újpest kertvárosi részén kifejezetten csendes utcában található.
A házba egy szépen parkosított kerten keresztül jutunk be, illetve egy teraszon keresztül érjük el a ház bejáratát, mely modern kialakításának köszönhetően kóddal nyitható. A házba belépve óriási terekkel találjuk szembe magunkat, mely alkalmas lehet egyedi elképzelések megvalósítására. A ház alkalmas lehet 2 generáció számára is. A ház bejáratán keresztül egy központi egységbe jutunk, ami jelenleg nemcsak előtérként, hanem konyhaként, illetve étkezőként is funkcionál.
Ebből a helyiségből megközelíthető az épület bal, illetve jobb szárnya is. Mindkét szárny saját fürdővel, illetve WC-vel rendelkezik. A bal szárnyon 3 szoba, míg a jobb szárnyon 1 szoba található, ami a hatalmas terek miatt tovább alakítható.
Magas belmagasság miatt akár galériázhatóak is a szobák, mint ahogy az egyik kis szoba kialakításán látszik is.
A ház minden helyisége járólapos, és a bal szárnyában padlófűtés van kialakítva.
A ház pincével és padlással is rendelkezik.
A pince a lakásból és az udvaron keresztül is megközelíthető, padozata járólapos, és egy WC is ki lett alakítva ott. Méretéből kifolyólag alkalmas lehet nemcsak raktározásra, hanem ping-pong asztal felállításával akár sportolásra is.
A padlásra az udvaron keresztül lehet feljutni. Jelenleg nincs beépítve, de igény esetén a teljes padlás kialakítható.
A házhoz nagyméretű kert is tartozik, ahol akár egy grillező, de egyéb kerti alkalmatosság is kialakítható. Egy fedett terület jelenleg is van az udvaron felépítve, mely alatt egy ~8 fős társaság kényelmesen tud asztalhoz ülni, és egy kellemes időt együtt tölteni.
A ház jelen állapotában beköltözhető, de egy kis fantáziával egyedi, hangulatos házzá alakítható akár 2 generáció számára is.
Ajánlom minden korosztály számára, akinek fontos Újpest-Központ közelsége, ugyanakkor a csendes, nyugodt környékhez van szokva.

Műszaki:
Fűtés /meleg víz: villany-, gázbojler; padlófűtés

Környék
IV. kerület, Újpest Kertváros
Kertvárosi, csöndes rész. A környék ellátottsága nagyon jó, hiszen a közelben megtalálunk mindent, amire a mindennapi életben szükség van pl. piac, posta, orvosi rendelő, patika, pékségek, cukrászdák, számtalan bevásárlási lehetőség, valamint Polgármesteri, illetve Kormány Hivatal. Adott esetben gyermekeinknek sem kell nagy távolságot megtenni, hogy megfelelő képzésben részesüljenek (bölcsi, ovi, suli, szuper gimnáziumok a közelben)!

Közlekedés:
Busz: 20E, 30, 30A,
Villamos:elben:
Metró: M3
Minden, ami Újpest – központba/ből indul.

Hívjon most és nézze meg akár még ma!

Ár

Irányár 78.8 millió Ft (332.96 E Ft/nm)

Érdeklődni

Iroda KeltaHome Ingatlaniroda
Név Kelemen Tamás Zoltán
Telefon +36 30 261 Mutasd
Email kelemen.tamas@ Mutasd